Ohjeet


 

Värikoodit

SymboliSelitys
 Linkki edelliseen päivään/viikkoon
 Linkki seuraavaan päivään/viikkoon
 Linkki meneillään olevaan päivään/viikkoon
VAPAA Vapaa vuoro
VARATTU Varattu vuoro
OMA VARAUS Sinun vuoro
 

Varaaminen

Vuoroja voi varata aikaisintaan 14 päivää etukäteen. Klikkaamalla vapaata vuoroa ja valitsemalla VARAA ja MAKSA käyttäjä siirtyy maksuvalikkoon, jossa vuoro maksetaan halutun verkkopankin kautta.
 

Vuoron maksaminen

Hallin kassalta varatut vuorot maksetaan kassalle ennen vuoron alkua. Internetin kautta varatut vuorot maksetaan heti varaushetkellä.
Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Visma Payments Oy (y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään VismaPayn verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Visma Payments Oy. VismaPay välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja. Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.

Netin kautta varattuja vuoroja ei ole toistaiseksi mahdollista maksaa liikuntaseteleillä. Voit kuitenkin ladata käyttäjätunnuksellesi saldoa Laaksolahden tennishallilla jollakin seuraavista: E-passi, Smartum, Edenred tai Eazybreak.

Maksutavat

Visma Pay -palvelun kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, lompakolla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, MobilePay, Masterpass, Pivo, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit, sekä Jousto, Fellow Lasku ja Fellow Yrityslasku.

MobilePay: Voit maksaa MobilePay-lompakollasi mikäli olet sallinut verkkokaupoissa maksamisen sovelluksen asetuksista. MobilePay-lompakolla suoritetut maksut veloitetaan lompakkoon liitetyltä maksukortilta. Mikäli maksun veloittaminen maksukortilta epäonnistuu, MobilePay-lompakolla maksaminen ei ole mahdollista verkkokaupassa.

Pivo: Käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla: https://pivo.fi/kayttoehdot/pivon-kayttoehdot/

Jousto lasku ja osamaksu on kotimainen palvelu, jolla teet ostoksesi nopeasti ja turvallisesti. Jousto on tarkoitettu yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti. Joustolla saat 30 vuorokautta korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Laskun saatuasi voit päättää maksatko sen kokonaan vai osissa. Osamaksulla voit maksaa ostoksesi jopa 36:ssa erässä, alkaen 9,90 eur/kk. Jousto osamaksun kustannukset ovat 3,90 eur/kk ja 19,90%:n luottokorko. Voit maksaa Joustolla 30–3000 euron ostoksia. Luotonmyöntäjänä toimii Aurajoki Nordic Oy. Lue lisää Joustosta osoitteessa www.jousto.com.Visma Pay -maksupalvelun yhteystiedot

Visma Payments Oy (Y-tunnus 2486559-4)
Sähköposti: helpdesk@vismapay.com
Puhelin: 09 315 42 037 (arkisin klo 8-16)
Postiosoite: Brahenkatu 4, 53100 Lappeenranta

 

Vuoron peruuttaminen

Klikkaamalla varattua tuntia ja valitsemalla PERUUTA VARAUS voi peruuttaa vuoron viimeistään 24 tuntia ennen vuoron alkua. Maksetut vuorot palautuvat käyttäjätilille kukkaroon saldoksi. Jos varaus on tehty ilman rekisteröitymistä, ole yhteydessä alla olevan palautelomakkeen kautta maksun palautumiseksi omalle käyttäjätunnuksellesi.
 

Kukkaro

Perutut vuorot hyvitetään varausjärjestelmän kukkaroon. Kukkaron saldon voi käydä tarkistamassa kohdassa ASETUKSET > Kukkaron viimeiset tapahtumat. Kukkarossa oleva saldo käytetään automaattisesti uusien vuorojen maksamiseen. Kukkarossa olevaa arvoa ei ole mahdollista muuttaa rahaksi.
 

Palautelomake

Nimi (ei pakollinen):